Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda zielona cukinia, cebula cukrowa, kolorowe słodkie papryczki, pomidorki koktajlowe oraz ser feta ich smak został podkreślony szczyptą pikantnych przypraw.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 179
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 179
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę i szklimy na maśle. Dodajemy pokrojone w plasterki papryczki i cukinię dusimy 2-3 minuty. Całość posypujemy przyprawą aglione seasoning. Dodajemy pomidorki pokrojone na połówki, drobno posiekane liście selera oraz pokrojoną w kostkę feta. Dusimy 2-3 minuty. Podajemy z pieczywem czosnkowym .