Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótki film jak przygotować domowy majonez.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Składniki
Żółtko jajka roztrzepujemy blenderem powoli dolewając olej. Należy uważać aby nie dodać naraz zbyt dużej ilości oleju, gdyż może nam się zważy. Jak majonez uzyska konsystencję masła dodać przyprawy do smaku.