Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobre do zup typu ogrkowa do bigosu z młodej kapusty
blacha , nóż, deska piekarnik
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 61
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 61
Składniki
Bagietkę pokrój na grubsze kromki . Masło wymięszaj z czosnkiem lub czosnkiem granulowanym i ziołami prowansalskimi lub majerankiem do uzyskania ziołowego posmaku. Włóż grzanki do nagrzanego do 150 stopni piekarnika i wysuszaj na chrupko . Smacznego.