Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze świeżych ogórków gruntowych możesz przygotować znakomity dip, który świetnie sprawdzi się jako dodatek do kotlecików z marchewki albo kaszy. Wystarczy zmiksować ze sobą wszystkie składniki i gotowe. Ważne, aby dip podawać schłodzony.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 20
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 205
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 182
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 20
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 205
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 182
Składniki
Ogórki umyj, osusz, obierz ze skórki i pokrój na mniejsze kawałki.
Do blendera wrzuć obrane ząbki czosnku i ogórki, zmiksuj przez chwilę. Następnie wlej ocet, oliwę, dodaj przyprawy i ponownie zmiksuj.
Gotowy dip przełóż do słoika, dodaj posiekany koperek i wszystko razem ze sobą wymieszaj.