Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu. Doskonały dodatek do hot-dog'ow, zapiekanek itp :)
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1077
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 153
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1077
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 153
Składniki
Cebulę kroimy w grubą kostkę, doprawiamy solą i mieszamy z mąką. Rozgrzewamy olej. Smażymy na gorącym tłuszczu, na średnim płomieniu aż cebulka się upraży i zrobi złota. Gotową wyławiamy łyżką cedzakową i odsączamy na papierowych ręcznikach. Jeśli całej nie wykorzystamy możemy schować ją w szczelnie zamkniętym słoiku i przechowywać 1-2 miesiące:)