Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspomnień czar. Często korzystam z przepisów z tego zeszytu. I często wykorzystuję do zdjęć. Być może dla niektórych zbyt często, ale tyle sentymentu mam, ze tak będę to czynił.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 484
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 68
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 146
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 484
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 68
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 146
Składniki
Buraki ugotowałem, obrałem , starłem na tarce. Cebule po obraniu pokroiłem w kostkę. Dodałem do startych buraczków, wymieszałem, doprawiłem pozostałymi składnikami.