Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia jest niezwykle zdrowym warzywem bogatym w cenne minerały i witaminy, warto podkręcić jej smak.
kuchenka gazowa/ grill
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1072
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1072
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Składniki
Niestety trzeba pobrudzić kuchenkę i opalić dynię na ogniu- po prostu położyć ją na palnik i przekładać, aż się cała w każdym miejscu zwęgli. Spaleniznę potem najłatwiej zdjąć łyżką.
Teraz wystarczą już tradycyjne dodatki, a całość trzeba rozgnieść widelcem. Ma być bardzo wyraziste, czosnkowo/ chili, kwaskowe i doprawione solą.
Smacznego :)