Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się robi, szybko znika z talerzy. Połączenie twarogu i rabarbaru okazało się idealne. Polecam!
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 337
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34215
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 162
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 337
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34215
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 162
Składniki
Maślankę, jajka, olej połącz przy pomocy miksera. Dodaj cukier, stopniowo wsypuj mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Ciasto wyłóż na blaszkę o wymiarach 26x20 cm wyłożoną papierem do pieczenia. Twaróg zmiksuje z cukrem pudrem i śmietaną. Wyłóż go łyżką na ciasto. Ciasto posyp rabarbarem. Piecz w 180 stopniach C przez ok. 45 minut.