Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 748
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 88
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 748
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 88
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Zmiksować sucharki, wysypać je do żaroodpornego naczynia lub tortownicy o średnicy 22-25cm,zasypać je cukrem (2 łyżki) i zalać je roztopionym masłem (mozna wymieszać) wstawić do ciepłego iekarnika i piec 7` w termoobiegu 10` bez
Śmietanę ubić,w innym naczyniu zmiksować twaróg z cukrem pudrem i szczypta soli. Wszystko razem wymieszać. Wylać masę na sucharki ( ostudzone) i wstawić do lodówki ( mozna dodać żelatyny ale nie jest to konieczne)
Galaretkę zrobić z malinami, dodaj cukier, jak ostygnie zalej masę z lodówki i ponownie zostaw na kilka godzin w lodówce
Podawaj z Bitą śmietaną