Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa z kiełbasą, boczkiem i nutą chrzanu"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 70
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 63
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 70
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 63
Składniki
Kiełbasę i boczek pokrój w kostkę. Warzywa obierz, pokrój w kostkę. Olej rozgrzej w garnku, boczek, kiełbasę i cebulę podsmaż. Zalej 1,5 l wody. Dodaj włoszczyznę, ziemniaki, liść laurowy, ziele angielskie, chrzan, sól, pieprz. Gotuj 45 minut.
Dodaj obrane, starte na tarce jabłko i sok z cytryny. Gotuj 5 minut. Przypraw jeszcze chrzanem i majerankiem, zagotuj. Udekoruj natką.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień