Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa jarzynowa z cielęciną po 10. miesiącu"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5174
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 37
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5174
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 37
Składniki
Warzywa dokładnie umyj, obierz i opłucz pod bieżącą wodą. Marchew i pietruszkę zetrzyj na tarce, ziemniak pokrój w kostkę. Koperek opłucz, osusz, a potem drobno posiekaj. Warzywa oraz umyte mięso wrzuć do ok. 300 ml wrzątku i gotuj 15-20 minut. Następnie wyjmij z wywaru mięso, dokładnie je rozdrobnij i ponownie dodaj do zupki. Wzbogać danie masłem, olejem lub oliwą oraz koperkiem i ponownie zagotuj.Źródło: Mam dziecko