Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa fasolowa po 2. roku"
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20247
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 167
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2219
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20247
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 167
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2219
Składniki
Włoszczyznę i ziemniaki dokładnie oczyść, obierz oraz opłucz pod bieżącą wodą. Następnie pokrój warzywa w drobną kostkę.
Z fasolki szparagowej odetnij twarde końce i usuń włókna. Pokrój ją na drobne kawałki.
Wszystkie warzywa włóż do garnka i zalej wrzątkiem. Następnie gotuj aż do miękkości.
Gdy wywar z warzyw będzie gotowy, dodaj śmietanę i wymieszaj zupkę.
Posyp zupkę drobno posiekanym koperkiem.Źródło: Mam dziecko