Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre na zimno w upalne dni jak też na ciepło.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 26
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 124
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 104
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 100
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 26
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 124
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 104
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 100
Składniki
Wodę zagotować dodając do niej borówki i cukier wanilinowy.Budyń wymieszać ze śmietaną, rozrobić z niewielką ilością wody.Jeżeli nie lubimy całych borówek pływających w zupie można je zmiksować.Do gotującej wody wlewamy śmietanę z budyniem cały czas mieszając do uzyskania konsystencji budyniowej. Najlepszym sprawdzonym dodatkiem do zupy jest makaron wg.uznania.W zależności od tego jaką lubimy konsystencję zupy zagęszczamy ją budyniem.