Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposób podania zdrowego deseru-przekąski, który inspirowana jest wyglądem jajka, z tą różnicą, że nie jest podawana w skorupce, a w chrupiącym waflowym jajku :)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 40
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 57
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 677
Szybka i smaczna
Odsłon: 11241
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 287
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 40
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 57
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 677
Szybka i smaczna
Odsłon: 11241
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 287
Składniki
Nadziej waflową skorupkę serkiem do połowy wysokości i wygładź.<br /> <br /> Połówkę moreli przekrój na pół i wciśnij w środek, nieco bliżej szerszej krawędzi wafelka- tak, aby już za pierwszym kęsem ugryźć kawałek owocu. Jeśli zamiast moreli użyjesz brzoskwiń "żółtka" wycinaj za pomocą małego kieliszka.<br /> <br />