Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne. Można robić na słodko z kupną marmoladą jak i na ostro z pieczarkami lub kapustą.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Drożdże rozrobic w ciepłym mleku. Ze składników wyrobić ciasto. Zostawic do wyrosniecia ok 30 min. Wymieszać składniki na farsz.
Ciasto rozwałkowac dośc cienko wyłożyc farsz a następnie zwinąć w roladę. Roladę kroimi na kawałki ok. 3cm. Kiedy lekko wyrosną nadajemy im kształt przyciskając tępą strona noża na środku.
Układamy na blasze i pieczemy ok. 20 min. w 190 stopniach