Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekany camembert z figami i miodem"
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20559
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 10110
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20559
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 10110
Składniki
Sery przekrój w poprzek i połóż na blasze rozkrojoną powierzchnią w górę. Orzeszki piniowe i nasiona słonecznika upraż na sucho. Oczyszczone figi i truskawki pokrój na ćwiartki. Sery posyp prażonymi nasionami, poukładaj na nich truskawki i figi, a na koniec zalej miodem.
Zapiecz w rozgrzanym piekarniku, aż ser zacznie się rozpuszczać. Brokuły podziel na małe różyczki, podgotuj krótko w posolonym wrzątku i odcedź. Z sałaty i brokułów uformuj na talerzach gniazdka, do środka włóż zapieczony ser.Źródło: Na żywo