Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wykwintna sałatka na ciepło z cukinią"
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 146
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 864
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 146
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 864
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Składniki
Wszystkie warzywa i grzyby dokładnie umyj i pokrój na mniejsze kawałki.
Suszone pomidory odsącz z oleju i przekrój na pół.
Cukinię posól i odstaw na pół godziny, żeby puściła sok. Następnie wytrzyj ją papierowym ręcznikiem.
Ułóż warzywa na tacce, posyp oregano oraz bazylią i ugrilluj.
Oliwę wymieszaj z sokiem z cytryny. Dolej wodę, dodaj musztardę, paprykę w proszku, sól i pieprz.
Sos wymieszaj. Zalej nim grillowane warzywa. Podawaj na ciepło.Źródło: Super TV