Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Kapustę sparz, podziel na pojedyńcze liście. Tost namocz. Por pokrój w plasterki, podsmaż je na maśle. Mięso połącz z odciśniętym tostem, porem i jajkiem. Przypraw solą, pieprzem i ziołami.
Farsz rozłóż na liściach. Brzegi liści unieś i zwiąż nitką, formując mieszki. Marchewki i pietruszki obierz, pokrój w słupki, ułóż w formie. Posyp przyprawami. Na tym postaw mieszki. Podlej bulionem. Piecz 45 minut w temp. 200°C.Źródło: Naj