Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wiosenna sałatka z jadalnymi kwiatami"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1180
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 117
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 130
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1180
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 117
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 130
Składniki
Na rozgrzanym maśle podsmaż posiekany czosnek i chleb pokrojony kostkę. Sałatę i rukolę, umyj i porwij na mniejsze części.
Oliwę wymieszaj z musztardą i sokiem z cytryny, solą i pieprzem.
Warzywa połącz z grzankami, dodaj pokrojony ser camembert i polej całość sosem.
Posyp sałatkę płatkami kwiatków.Źródło: Kurier TV