Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wieniec kremowy"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5334
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 110
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5334
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 110
Składniki
Ciasto: utrzyj margarynę z cukrem, dodaj resztę składników. Upiecz i ostudź.
Krem: ugotuj budyń z cukrem. Ostudź, utrzyj z masłem. Przekrój ciasto na pół, posmaruj dżemem i 1/4 kremu. Nakryj.
Wierzch posmaruj kremem, posyp płatkami.
<strong>Elżbieta Pawelec z Elbląga</strong>Źródło: Takie jest życie