Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na wegańską czekoladę - proste i smaczne rozwiązanie dla wegan i miłośników czekolady. Bez dodatku mleka i jaj - tylko naturalne składniki. Spróbuj swojej własnej, domowej czekolady w kilku prostych krokach.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1003
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1120
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11461
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1003
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1120
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11461
Składniki
1. W rondelku podgrzej cukier trzcinowy i olej kokosowy na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. 2. Dodaj kakao i mleko roślinne do rondelka, ciągle mieszając, aż czekolada będzie gładka. 3. Dodaj ekstrakt z wanilii i dokładnie wymieszaj. 4. Przelej mieszankę czekoladową do formy do czekoladek lub do foremek na lód wyłożonych folią spożywczą. 5. Wstaw do lodówki na co najmniej godzinę, aż czekolada zastygnie.