Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Warzywa z patelni"
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 150
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 447
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 150
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 447
Składniki
Warzywa umyj, osusz, pokrój na kawałki. Pietruszkę pokrój, ugotuj na parze. Na patelnię wlej oliwę, podgrzej, wrzuć pozostałe warzywa, smaż je pod przykryciem, często mieszając.
Dodaj pietruszkę, czosnek, przyprawy, smaż chwilę. Podawaj z pieczywem.
Czas: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień