Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Warzywa z grilla po 1. roku"
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 76
Polecam.
Odsłon: 90
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 30
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 114
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 76
Polecam.
Odsłon: 90
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 30
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 114
Składniki
Umyj warzywa. Paprykę oczyść z pestek i pokrój wzdłuż na paski. Pomidory ponacinaj na krzyż. Cebulę pokrój w grube plastry.
Bakłażany pokrój w krążki i posyp solą. Odłóż na 10 minut i osusz papierowym ręcznikiem.
Cukinie pokrój na grube plastry. Skrop warzywa oliwą, posyp przyprawami.
Grilluj na tacce przez około 10 minut. 5. Podawaj z opieczonym chlebem lub bułką.Źródło: Mam dziecko