Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser do kawy, wystarczą nam tylko trzy składniki i 20 minut żeby delektować się wafelkowymi kuleczkami.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 210
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 210
Składniki
1. Ciastka kruszymy i blendujemy bardzo drobno, dodajemy połowę mleka zagęszczonego i dokładnie mieszamy.
2. Masę wychodzi gęsta, z której robimy małe kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Następnie zanurzamy w pozostałym mleku.
3. Kuleczki obtaczamy w bardzo drobno pokruszonych orzechach ja użyłam do tego blendera.
4. Chłodzimy w lodówce 30 minut. 5. Gotowe. 6. Smacznego.