Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 119
Polecam.
Odsłon: 207
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 119
Polecam.
Odsłon: 207
Składniki
1. Truskawki myjemy i kroimy na pół. Pączki kroimy w plastry. Cukier, cukier waniliowy, jaja i śmietankę ubijamy trzepaczką. 2. W foremce do pieczenia układamy na przemian pączki i truskawki, wszystko zalewamy sosem i pieczemy 30 minut w rozgrzanym dz 180 stopni piekarniku. SMACZNEGO :)