Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawki, truskawki i jeszcze raz truskawki mogę je jeść nieustannie. Dzisiaj zapraszam na przepyszny słodki deser. Bita śmietana, czekolada i oczywiście truskawki. Cudowności!
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 60
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 281
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 60
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 281
Składniki
Truskawki umyć, odcedzić i odszypułkować. Czekoladę mleczną i gorzką rozpuścić w kuchence mikrofalowej. Śmietanę kremówkę ubić na puszystą masę z cukrem pudrem.
Truskawki przełożyć do miseczek, dodać bitą śmietanę i polać rozpuszczoną czekoladą.
Smacznego
:)