Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trufelki wyszły przesmaczne,czuć kawałeczki owoców,oraz zapach rumu. Serdecznie polecam:)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 84
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 21
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 20
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 15
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 84
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 21
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 20
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 15
Składniki
Herbatniki zblendować. Owoce suszone, kandyzowane i marcepan drobno posiekać. Dodać do zblendowanych herbatników. Dodać dżem,rum,kokos i wyrobić masę.Gdy jest za gęsta można dodać dżem lub rum,masa ma być taka by dało się formować kulki. Ręce moczymy w wodzie przed każdym formowaniem kulki,obtaczamy w kokosie,kakao lub wiórkach czekoladowych. Dać na godz.do lodówki.
Smacznego życzę!