Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko kwaskowy, orzeźwiający smak.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 168
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 86
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1049
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1102
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 168
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 86
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1049
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1102
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Składniki
1. Migdały zalej ciepłą wodą, odstaw na 30 minut. 2. Do suszonego mango dodaj sok i miąższ z mandarynek. 3. Również odstaw na 30 minut. 4. Po upływie tego czasu wylej wodę z migdałów, zaś mango z sokiem i miąższem mandarynek przełóż do pojemnika blendera. 5. Dodaj pozostałe składniki: odsączone migdały, wiórki kokosowe, syrop klonowy oraz olej kokosowy. 6. Zmiksuj na gładki krem. Formuj trufelki wielkości orzecha włoskiego i obtocz w wiórkach kokosowych. 7. Schłodź w lodówce. 8. Smacznego. * Trufelki przechowuj w lodówce.