Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkości dla naszych dzieci i nie tylko.
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 56
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 79
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 56
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 79
Składniki
Wykonanie: Czekolady roztopić w kąpieli wodnej. Masło utrzeć mikserem z cukrem pudrem. Następnie dodawać stopniowo rozpuszczone czekolady cały czas miksując. Wstawić do lodówki aby masa zgęstniała.
Silikonową foremkę oprószamy kakao, wypełniamy gęstniejącą masą ugniatamy i wstawiamy do lodówki.