Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki w sam raz na Wielkanoc
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 151
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 306
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 151
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 306
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Składniki
Jajka ubić z cukrem, dodać olej, mleko. Na koniec mąkę przesianą z proszkiem. Ciasto podzielić na 2 części, do jednej dodać kakao. Do papilotek wlewać na przemian po 1 łyżce ciasta jasnego i ciemego. Piecz 25 min. w temp. 180 stopni.