Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny torcik na urodziny i nie tylko... Kremy co prawda z torebki ale i tak smaczne ;)
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 105
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 437
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32598
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 69
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 98
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 105
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 437
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32598
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 69
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 98
Składniki
Upiec biszkopty, ja piekłam dzień wcześniej. Krem czekoladowy przygotować wg. przepisu i przełożyć pierwszą częścią ciasta ciemnego na krem nałożyć pokrojone w kostkę brzoskwinie. Następnie jasny biszkopt i kolejna porcja kremu z brzoskwiniami, na to drugi ciemny biszkopt i krem waniliowy. Wierzch i boki wygładzić kremem waniliowym i udekorować według uznania.
Biszkopty można nasączyć ponczem przygotowanym z przegotowanej wody, cukru i soku z cytryny.