Tort Szwarcwaldzki

Tort Szwarcwaldzki
> > 6 os.
> > 60 min
średnie
przystępne
Pyszny prosty tort polecam Sposób przygotowania na filmie

Składniki

  • Przepis na biszkopt na filmie poniżej
  • wiśnie z kompotu
  • śmietana 30% około 1200 ml
  • żelatyna 6 listków ok 10g
  • cukier puder 3 łyżki
  • 3 cukry wanilinowe
  • alkohol opcjonalnie

Przygotowanie

  1. Instrukcja na filmie poniżej

Komentarze do przepisu (5)

Ewus71 28 lipca 2014
Tort jak marzenie ,przepiękny
Nic dodać ani też ująć...
ggosienka68 28 lipca 2014
Panie Tomku, podziwiam Pana poczynania na youtube :)) Super przepisy. :)))
grazka950 29 lipca 2014
dzisiaj wypróbowałam połączenie bitej śmietany z żelatyną, po raz pierwszy wyszło bez grudek; super pomysł... Czytaj całość »
dzisiaj wypróbowałam połączenie bitej śmietany z żelatyną, po raz pierwszy wyszło bez grudek; super pomysł także z tym ,,pisakiem,, z czekoladą !!!
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • Przepis na biszkopt na filmie poniżej
  • wiśnie z kompotu
  • śmietana 30% około 1200 ml
  • żelatyna 6 listków ok 10g
  • cukier puder 3 łyżki
  • 3 cukry wanilinowe
  • alkohol opcjonalnie
Składniki