Tort dla maturzysty spód czekoladowy,krem ganache,krem maslany,czerwone porzeczki

Tort dla maturzysty spód czekoladowy,krem ganache,krem maslany,czerwone porzeczki
> > 6 os.
> > 60 min
średnie
przystępne
Pyszny torcik,polecam!Dekoracja z ryzowym papierem,wszystkie linki na filmie w opisie.Polecam!

Składniki

  • 250g czerwonej porzyczki,ganache mleczny,ganache kokosowy
  • spód czekoladowy
  • krem maslany: 200g miekkiego masla,200g mleczka skondensowanego

Przygotowanie

  1. Wszystkie linki sa w opisie na moim kanale.Czerwone porzeczki gotujemy ,przecieramy przez sitko i studzimy.
    Spód czekoladowy przekladamy ganache i smarujemy porzeczkami.Ubijamy maslo przez 15 min.do bialosci.Dodajemy dobrze schlodzone mleczko i mieszamy do polaczenia skladników.
    Tort tynkujemy i chladzimy.Tynkujemy drugi raz.

  2. Przystepujemy do dekoracji.Liternk z masy cukrowej pomalowane na zloto,dekoracja z papieru ryzowego i jezyny.Wszystkie linki sa w opisie na moim kanale.Zapraszam!

Składniki
  • 250g czerwonej porzyczki,ganache mleczny,ganache kokosowy
  • spód czekoladowy
  • krem maslany: 200g miekkiego masla,200g mleczka skondensowanego
Składniki