Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i lekkie, można wykorzystać inne owoce np borówki, jagody
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35857
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 135
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 240
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 273
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35857
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 135
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 240
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 273
Składniki
1. żelatynę namoczyć w niewielkiej ilości zimnej wody, 2. 1/3 truskawek zmiksować i wmieszać z cukrem, cukrem waniliowym i jogurtem, 3. żelatynę rozpuścić lekko podgrzewając, śmietanę ubić, połączyć ubitą śmietanę, żelatynę i masę jogurtowo-truskawkową, 4. galaretkę rozpuścić w 1 szklance gorącej wody, wystudzić, 5. pozostałe truskawki pokroić na połówki, ułożyc na biszkopcie, zalać masą truskawkową, po zastygnięciu zalać tężejącą galaretką, smacznego