Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowny smak i aromat.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
Składniki
Wykonanie: Średnią tortownicę wyłożyć biszkoptami – a galaretki malinowe rozpuścić w dwóch szklankach gorącej wody i ostudzić. Żółtko dokładnie utrzeć z masłem, cukrami, po czym zmiksować z tężejącą galaretką. Wsypać opłukane maliny, wymieszać łyżką i wylać do tortownicy. Wstawić do lodówki i po chwili obłożyć pokrojonymi w plastry bananami. Przygotować oddzielnie jedną galaretkę według opisu na opakowaniu i po przestudzeniu zalać torcik i ponownie wstawić do lodówki na kilka godzin do schłodzenia.