Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i orzeźwiający torcik na upalne dni
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
Składniki
Galaretki rozpuścić w 500ml gorącej wody, ostudzić.
Wiórki połączyć z kefirem i pozostawić na 30 minut.
Śmietanę ubić z cukrem na sztywno.
Wiórki połączyć z galaretką i śmietaną.
W tortownicy ułożyć biszkopty. Na biszkopty wyłożyć masę i wstawić do lodówki, żeby masa dobrze zastygła.