Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowy deserek dla dorosłych.
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 52
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 151
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 52
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 151
Składniki
Wykonanie ciasta: Jaja ubić z cukrem na parze, dodać przesiany, tarty razowy chleb. Dno małej tortownicy wyłożyć pergaminem, wylać ciasto. Piec w temp. 170 stopni około 30 minut. Gotowe ciasto przekroić wzdłuż Wykonanie masy: Kaszę zalać wódką na noc. Margarynę utrzeć z cukrem, następnie dodać nasączoną kaszę i kokos- dokładnie wymieszać. Masą przekładać ciasto i odstawić na kilka godzin do lodówki.