Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak sera i budyniu w jednym schłodzonym cieście
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8428
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8428
Składniki
Biszkopty układam na dno blaszki lub gdy mam gotowy biszkopt.Gotuję budyń na mleku z cukrem.Zimny ucieram z margaryną.Na biszkopt układam masę budyniową. Układam herbatniki.
Śmietanę ubijam na sztywno z cukrem.Porcjami dodaje zmielony twaróg, mieszam. Obie galaretki rozpuszczam w 1 szklance gorącej wody. Gdy stężeją , łącze je z masą.Dodaje pokrojone brzoskwinie.Na herbatniki wykładam masę serową. Posypuję uprażonymi wiórkami kokosowymi. Składniki na to ciasto pasują na blachę o wymiarach:25 X 40 cm.