Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciut odmienna wersja popularnego i pysznego deserku.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8424
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8424
Składniki
Biszkopty moczymy przez ułamek sekundy w kawie i układamy na dnie i po bokach w 2 miseczkach
Serek mieszamy z cukrem waniliowym i kładziemy po jednej warstwie na biszkopty
Układamy kolejna warstwę kawowych biszkoptów, następnie polewamy je delikatnie syropem
Kładziemy kolejną warstwę serka, wygładzając jego powierzchnię
Posypujemy wierzch kakao
Odstawiamy na trochę, by wszystko się "przegryzło" - u mnie była to godzinka.