Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owocowy deser w sam raz na upały. Możemy użyć dowolnych owoców.
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 106
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 76
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 106
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 76
Składniki
Galaretki rozpuszczamy w 1,5 szklanki gorącej wody, odstawiamy do lekkiego stężenia.
Owoce myjemy, większe kroimy na kawałki i wsypujemy do silikonowej formy. Aby łatwiej wyjąć deser, możemy wyłożyć ją folią spożywczą. Zalewamy tężejącą galaretką i wstawiamy do lodówki na 2 godziny. Ozdabiamy owocami i miętą.