Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tęczowe kanapki: Po 2. roku"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27997
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 100
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 72
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 287
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27997
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 100
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 72
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 287
Składniki
Pieczywo posmaruj masłem.
Paprykę umyj pod bieżącą wodą, usuń wszystkie pestki, ponownie opłucz i pokrój w drobną kostkę.
Szczypiorek dokładnie opłucz, a potem posiekaj.
Jedną część serka wymieszaj z papryką, a drugą ze szczypiorkiem.
Połowę kanapki ostrożnie posmaruj twarożkiem z papryką, a połowę – tym wymieszanym ze szczypiorkiem.
Na koniec ostrożnie posyp kanapkę umytymi oraz drobno pokrojonymi kiełkami.Źródło: Mam dziecko