Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 189
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 129
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1072
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 517
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 67
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 189
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 129
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1072
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 517
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 67
Składniki
Masło topimy i mieszamy z mąką i żurawiną. Oblepiamy formę i pieczemy 15 min w 180* Mączkę owsianą zrobiłam sama. Płatki owsiane bezglutenowe wsypałam do blendera i zmieliłam. Dwie szklanki soku uzyskałam z dwóch pomarańczy Sok i serki wymieszałam. Listki żelatyny namoczyłam a następnie odcisnęłam i zalałam niewielką ilością wrzątku. Połączyłam z masą serową. Udekorowałam czarnymi winogronami i malinami. Włożyłam do lodówki na dwie godziny. Smacznego ;)