Brzoskwinie myjemy, obieramy, kroimy na ćwiartki. Mąkę, masło, cukier puder, 2 żółtka, śmietanę łączymy i zagniatamy ciasto. Wkładamy do lodówki na 30 minut. Po tym czasie wyjmujemy, wałkujemy lekko obsypując mąką(2 łyżki). Wkładamy do formy na tarte. Przekuwamy, wykładamy sreberkiem oraz grochem. Wkładamy do piekarnika nastawionego na 160 stopni i pieczemy 10 minut. Wyjmujemy ciasto, zdejmujemy groch i sreberko. Twaróg mielimy, dodajemy cukier, cukier waniliowy oraz 2 żółtka. miksujemy. Na podpieczone ciasto wykładamy ser. Brzoskwinie oprószamy mąką. Wykładamy na ser. Wszystko pieczemy 30 minut w 170 stopniach. Studzimy. Czekoladę roztapiamy w kąpieli wodnej. Polewamy na wystudzone ciasto.