Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekki deser z kokosowego ryżu z limonką. Orzeźwiający smak z nutką kokosa, w sam raz do zabrania pod palmę na hamak.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1067
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 515
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 63
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1067
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 515
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 63
Składniki
Ryż dobrze wypłukać w zimnej wodzie i odsączyć. Do garnka z zimną wodą dodać ryż i wszystko zagotować. Gotować ok 10minut. Odlać wodę, dodać dwie łyżki świeżej wody i mleko kokosowe, gotować na małym ogniu. Dodać cukier i sok z limonki. Zdjąć z ognia i odstawić na kilka minut, do momentu aż ryż wchłonie płyn.