Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tabuleh z pęczaku"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27471
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 163
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 188
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1202
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27471
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 163
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 188
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1202
Składniki
Pod bieżącą wodą umyj dokładnie warzywa: ogórek oraz pomidory czerwone i żółte, które są dużo słodsze od czerwonych.
Pokrój wszystko w niedużą kostkę.
Drobno posiekaj natkę pietruszki oraz miętę.
Wszystkie wymieszaj z ugotowanym pęczakiem.
Potrawę dopraw do smaku solą oraz zmielonym czarnym pieprzem.
6. Na koniec dolej sok ze świeżo wyciśniętej cytryny i oliwę.Źródło: Tele Tydzień