Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Składniki
W kąpieli wodnej (ważne!!!) rozpuścić krówki, gdy powstanie luźna masa, dodać trzy łyżki śmietany,ryż preparowany i wymieszać - w zależności od gęstości masy dodać albo śmietany, albo ryżu - po nabraniu na łyżkę - nie powinna spływać!
Masę lekko przestudzić. Moczyć ręce w lodowatej wodzie, nabierać kopiastą łyżkę masy i formować szyszkę - układać na dużym talerzu tak, by się nie posklejały.