Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szybkie tortille z warzywami"
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 917
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 60
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 71
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 917
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 60
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 71
Składniki
Paparyki umyj, osusz, usuń z nich gniazda nasienne, a miąższ pokrój na paski. Ser żółty pokrój w drobną kostkę lub zetrzyj. Awokado obierz i pokrój w słupki. Liście sałaty umyj i osusz (np. papierowym ręcznikiem). Czerwoną cebulę obierz i pokrój w piórka.
Podgrzej placki tortilli na gorącej patelni (przez kilkanaście sekund). Następnie posmaruj je pastą, połóż na nich liście sałaty oraz po porcji reszty dodatków i zwiń w zgrabne rulony. Natychmiast podawaj.Źródło: Świat kobiety