Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie mini babeczki do koszyczka i na świąteczny stół.
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 17421
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 813
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4520
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 17421
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 813
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4520
Składniki
W jednej misce mieszamy mąkę proszek do pieczenia, sodę i cukier puder. W drugiej jajka, olej , mleko i aromat . Składniki mokre łączymy z suchymi dokładnie mieszając .
Silikonowe foremki na babeczki napełniamy ciastem do 3/4 wysokości i pieczemy około 25 minut w temperaturze 180 st . Po wystudzeniu posypujemy cukrem pudrem. Przepis na 12-14 babeczek w zależności od wielkości foremek.