Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już szybciej i smaczniej nie może być. Domowa nutella z czekolady pełnej orzechów.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 112
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 171
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 112
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 171
Składniki
Czekoladę łamiemy na kawałki. Daktyle moczymy w ciepłej wodzie (od 15 do 30 minut). Wszystkie składniki miksujemy w rozdrabniaczu na gładką masę. Przekładamy do słoiczka. Nutella jest dość zwarta, możecie dodać więcej wody lub mleka.