Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babeczka, szybka i prosta, zawsze się udaje,
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8046
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 178
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 398
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8046
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 178
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 398
Składniki
Jajka ubij do białości z cukrem i cukrem waniliowym, dodaj rozpuszczone wystudzone masło. Na koniec mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i aromat waniliowy. Wymieszaj.
Formę na babkę z kominem posmaruj masłem i posyp bułką tartą, przelej babkę i piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st .
Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.